Artstyle D3-Hrůza?

Obecně k Diablu III

Artstyle D3-Hrůza?

Příspěvekod Molda22 v sob 26. črc 2008 7:35:05

Jaký je váš názor na artstyle a design D3? Na toto téma se vedou horlivé diskuse a není se čemu divit.
Já jsem taky zklamán, mám rád realistitcky pojatá RPG s reálně a normálně vypadajícím vybavením,postavami apod. Zatímco z toho co jsme zatím viděli z D3 by si člověk řekl,že Blizzard dělá "Warcraft RPG"
Těším se na D3, bude to skvělá hra,ale z toho designu jsem zklamán.Ale alespoň prostředí vypadá celkem dobře
Molda22

Re: Artstyle D3-Hrůza?

Příspěvekod HĘŁŁĘR v ned 27. črc 2008 1:20:30

Mno jsem na to zvědavej, jak to nakonec dopadne. Podle demo ukázky nejsem taky nijak dvakrát spokojen .. i když to je super, že diablo III je konečně oficiální
HĘŁŁĘR

Příspěvekod Zemla v ned 27. črc 2008 13:19:41

no mne sa moc ten warcraft style tiez nepaci skor by som bral DIABLO 1 feel ....temne...horrove....
ale tak ako poznam Blizzard hratelnost bude ako vzdy uzasna...a o to ide predovsetkym..
Zemla

Příspěvekod Molda22 v ned 27. črc 2008 17:11:20

to jsem si taky jistý,že hratelnost bude určitě skvělá, jen prostě nesnáším tu zvláštní pohadkovou kreslenost ,přehnaně nesmyslné brnění a zbraně,kdy má borec na sobě třeba metr vysoké ramenní pláty nebo 20 tunový meč. A D3 tím dooost zavání. Když si vzpomenete na D1 a D2 tak tam bylo všechno vybavení a to pojetí hry takové realistické a to se mi líbilo. Proto se mi třeba daleko více líbí Age of Conan než World of Warcraft
Molda22

Příspěvekod Emp3r0r v pon 28. črc 2008 22:11:52

Ja vám nevím, ale mě to příliš netrápí....jako je fakt, že artstyle D1 a D2 byl fajn, nezlobil bych se, kdyby se D3 neslo ve stejném duchu, ale skálopevně Blizzu věřím, že ví co dělá. Není to žádná herně vývojářská rychlokvaška, myslím, že to bude pecka artstyle neartstyle. Když vycházelo D2, tak taky všichni nadávali, jak vypadá, a jak čas plynul, stávalo se čím dál tím víc měřítkem pro všechny hry kolem. Dneska k jeho vzhledu neřekne nikdo ani popel. Myslím, že s D3 to bude podobně. Nejdřív nadávky a stížnosti, a nakonec si všichni zvyknou a začnou to brát jako archetyp...ale jak už tu padlo....uvidíme.
Emp3r0r

Příspěvekod Jadeon v pát 01. srp 2008 9:17:42

Molda22: Říkáš, že v D2 bylo vše realisticky pojatý? V tom případě si Diablo 2 nehrál. Všichni si stěžujete, že v D3 má barbar moc velké brnění a zbraně. Tak se koukni na Barbara v D2: Jeho nárameníky se velikostně od těch v D3 moc neliší, nahledě na to, že mohl nosit DVA obouruční meče, široké jako jeho hlava a dlouho téměř jako on. Takže ty tvé "metr vysoké ramenní pláty a 20ti tunový(lol) meče" měl Barb už ve dvojce.

A pokud si všimnete, Witch Doctorovi náramenníky velké nejsou, a jeho zbraně také ne, jediný, kdo je má, je Barbar, protože to k němu "sedí", dává mu to takový "epic feel". Je to takový ten silný mocný válečník, který každný den jde chytnou holýma rukama medvěda k večeři.

Toť zatím vše, co jsem chtěl říci. ;)

~Jadeon
Jadeon

Příspěvekod Molda22 v pát 01. srp 2008 10:45:21

Tak to si asi nehrál ty, určitě neměl tak ujetě nerealnou zbroj a zbraně. Ty bastardy a jim podobné jsou normální reálné zbraně,které existovali a existují. Zatímco často ty "warcraftovsky-manga-stylové" jsou až stupidně přehnané. Ty které nám blizzard zatím ukázal až tak hrozné nejsou,ale ten styl tam cítit je,takže věřím,že se toho brzy dočkáme. A vše ještě zveličuje ta kreslenost,zatímco u D2 byl prostě realistický look a kdo to nevidí je očividně dementní
Molda22

Příspěvekod Molda22 v pát 01. srp 2008 11:17:10

A když už jsme u toho,tak z tou kresleností, se nese i špatná grafika.KDyž se podíváte na charaktery zde http://www.blizzard.com/diablo3/characters/ Tak to vypadá skoro jako z warcraftu 3.
Jak už jsem řekl, bude to super hra,ale pro mě zkažená a nepěkná grafika a design.
Třeba takový Legend:Hand of God, to je něco užasného. Graficky takové jak bych si představoval Diablo 3.
PS:Neznámé RPG, přitom se řadí k mým nejoblíbenějším,nehledě na to,že malinko okopírovali některé nápady.Graficky skvělé,je to sice hack n slash RPG jako diablo,ale ten soubojový systém je užasný, nepřítel se kryje, uhýbá,prudkým uderem vás může srazit, strašně moc a dobře provedených animací hlavní postavy a příšer. Když člověk bojuje s nějakou větší stvůrou,hned to je poznat,souboj je uplně jiný,není to jen bezduché jednotvárné sekání.

tady se můžete podívat na krátké video přímo z hraní. doporučuju
http://www.youtube.com/watch?v=0GPj6rulQmg
Molda22

Příspěvekod Syberia v stř 06. srp 2008 0:51:00

Grafika se mi celkem libí ale někdy je až moc kreslená. Autoři slíbily že ty dungeony ve hře ale bodou tmavší než tenhle jejich vytvořeny dungeon. A ohledně barbara jsem spokojen mám rád když můj bojovník třima pořadnou zbráň . Hned jak to bude tak si to předobjednam.A taky by mě zajímalo jestli tam bodou nějaké zimní dungeony. Z diabla mam totiž nejradší datadisk k diablu 2. Ta zasněžená krajina to na mě dělá dojem vždycky když to hraju.
Čestná smrt je lepší než potupný život.
Tacitus

Cestou valečníka je smrt.
Syberia

Příspěvekod Crowen v pon 24. srp 2009 19:30:08

Já bych nezacházel do extrémů jako srovnávat to s WoW. Světlefialovou zbroj v Diablu snad nikdo mít nebude.... :-) Ale je pravda, že duhový je to dost. Ale dungeony se mi líbí víc než ve dvojce. Samozřejmě nejvíc by se mi líbilo, kdyby trojku ladili k jedničce, do temna a ponurna.
Obrázek
Crowen

Zpět na Obecně